Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als interieurontwerper van jouw onderneming of woonst in Gistel nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurplaatje helemaal aan onze vakspecialisten over te laten. Zij stellen een plan op dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Gistel jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Gistelse project

Is een verfijnd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan moet je bij Okyo zijn. Jouw project in Gistel wordt volledig uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en eventuele complicaties. Je mag zeker zijn van een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Haar verwezenlijkingen draagt Okyo met veel trots. Wij konden al meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de eindresultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Al zin om jouw Gistelse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een goede binnenhuisarchitect streeft een compleet unieke stijl na. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. Het gebruik van duurzame materialen en verfijnde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. We zorgen er verder voor dat elke ruimte compleet afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een publieke ruimte of woonst, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Gistel te laten stralen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw onderneming of huis wat opfrissing gebruiken? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. We luisteren naar je wensen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Gistel om tot een prachtig resultaat.