Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurontwerper van jouw zaak of woonst in Godveerdegem nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, warmte en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Godveerdegem jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Godveerdegemse project

Droom je van een verzorgd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. We wijzen je een hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect toe die jouw project in Godveerdegem compleet uitwerkt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of eventuele problemen. Zo kunnen we een vlotte samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat.

Een persoonlijke, warme stijl

Als interieurarchitect bouw je een eigen, unieke stijl uit. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van duurzame materialen en verfijnde afwerkingen. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een publieke ruimte of een woonst. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Godveerdegem laten stralen.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar verwezenlijkingen met trots. We werkten mee aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de eindresultaten? Die zie je terug op deze pagina. Al zin om jouw Godveerdegemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft jouw zaak of woning behoefte aan een nieuw, fris interieur? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. Aan de hand van jouw wensen stellen we een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo maken gegarandeerd wat moois van je bouwproject in Godveerdegem!