Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurontwerper van jouw woonst of onderneming in Grammene is het ons doel om je helemaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurplaatje totaal over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt klasse, warmte en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Grammene jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Als binnenhuisarchitect probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook voor ons geldt die bewering. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde vormgeving. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een huis of publieke ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. De interieurdesigner waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Grammene te laten fonkelen.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar verwezenlijkingen met trots. We werkten mee aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Op al onze realisaties blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we helemaal overnemen. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Grammense bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Grammense project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan moet je bij Okyo zijn. Je krijgt een persoonlijke binnenhuisarchitect toegewezen die jouw project in Grammene helemaal opvolgt en ontwikkelt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of eventuele complicaties: we houden je altijd op de hoogte. Zo kunnen we een vlotte samenwerking garanderen met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft het interieur van jouw zaak of huis nood aan vernieuwing? Laat dan zeker van je horen. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Grammene over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!