Okyo staat voor klassewerk. Als interieurdesigner van jouw zaak of woonst in Grembergen is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze vakspecialisten. Met toewijding voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. We maken daarbij gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, rust en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Grembergen jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Een persoonlijke, warme stijl

Een goede binnenhuisarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte helemaal afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een woonst of openbare ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Grembergen te laten fonkelen.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo draagt haar realisaties met trots. Wij konden al meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de resultaten kan je terugzien op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Grembergse bouwproject?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Grembergse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Jouw persoonlijke interieurontwerper werkt je project in Grembergen uit en volgt alles op de voet. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. De communicatie laten we altijd helder verlopen. Je blijft steeds op de hoogte van alle evoluties en potentiële problemen. Zo kunnen we een spontane samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Wil je het interieur van jouw woonst of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. Aan de hand van jouw wensen stellen we een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Grembergen om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.