Bij Okyo streven we perfectie na. Als binnenhuisarchitect van jouw woning of onderneming in Grimminge ontzorgen we je helemaal. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met aandacht voor de kleinste details – een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, finesse en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Grimminge jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan uiteenlopende projecten. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele hoogvliegers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook totaal renoreveren. Foto’s van de resultaten? Die zie je terug op deze pagina. Al zin om jouw Grimmingse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

High-end interieur voor jouw Grimmingse project

Droom je van een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Je krijgt van ons een persoonlijke interieurarchitect toegewezen die jouw project in Grimminge helemaal opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of eventuele complicaties. Zo kunnen we een aangename samenwerking garanderen met een feilloos interieur als resultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Als binnenhuisarchitect bouw je een eigen, unieke stijl uit. Dat is ook bij ons het geval. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. We leggen de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een woonst of openbare ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Jouw bouwproject in Grimminge laten schitteren is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Wil je het interieur van jouw huis of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We luisteren naar je vereisten en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Grimminge over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!