Okyo staat voor klassewerk. Als interieurdesigner van jouw onderneming of woonst in Grobbendonk nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurontwerp compleet over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details stellen we een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat is een baken van rust, finesse en warmte. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Grobbendonk jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Grobbendonkse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Okyo helpt je er graag mee. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurarchitect toegewezen die jouw project in Grobbendonk volledig opvolgt en ontwikkelt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder verloopt de communicatie altijd op transparante wijze. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en potentiële complicaties. Op die manier staan we in voor een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar realisaties. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan verschillende projecten. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de resultaten kan je terugzien op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Grobbendonkse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Als interieurontwerper bouw je een eigen, unieke stijl uit. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We leggen de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet verblijven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een publieke ruimte of woning. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Grobbendonk laten fonkelen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Wil je het interieur van jouw woonst of zaak graag een opknapbeurt bezorgen? Deel je ideeën dan zeker met ons. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Je kan je bouwproject in Grobbendonk gegarandeerd overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!