Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurdesigner van jouw zaak of huis in Groot-Bijgaarden ontzorgen we je helemaal. Dat doen we door het interieurplaatje helemaal over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat is een baken van rust, klasse en warmte. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Groot-Bijgaarden jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Groot-Bijgaardse project

Is een smaakvol, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurarchitect toe die jouw project in Groot-Bijgaarden compleet uitwerkt en opvolgt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. We houden je op de hoogte van alle evoluties en eventuele moeilijkheden. Op die manier garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Iedere interieurontwerper streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We benadrukken het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde afwerking. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte helemaal afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: woning of publieke ruimte. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Groot-Bijgaarden laten stralen.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar realisaties. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan uiteenlopende projecten. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook helemaal renoreveren. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Al zin om jouw Groot-Bijgaardse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan jouw zaak of woonst een nieuw, fris interieur gebruiken? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Groot-Bijgaarden om tot een prachtig resultaat.