Okyo staat voor klassewerk. Als binnenhuisarchitect van jouw huis of zaak in Grote-Brogel ontzorgen we je helemaal. Dat doen we door het interieurontwerp totaal over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, warmte en klasse uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Grote-Brogel jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Een goede interieurontwerper streeft een compleet unieke stijl na. Dat is ook bij ons het geval. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. We stemmen iedere ruimte totaal af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: woonst of openbare ruimte. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Grote-Brogel te laten stralen.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan diverse grote projecten. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Op al onze verwezenlijkingen blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we helemaal renoveren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Grote-Brogelse bouwproject?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Grote-Brogelse project

Is een smaakvol, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Jouw hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect werkt je project in Grote-Brogel uit en volgt alles op de voet. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een strikt tijdsschema. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of mogelijke complicaties: we houden je altijd op de hoogte. Zo kunnen we een aangename samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft het interieur van jouw onderneming of woning nood aan vernieuwing? Laat dan zeker van je horen. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je wensen voldoet. Laat je bouwproject in Grote-Brogel over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!