Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurarchitect van jouw woonst of onderneming in Guigoven is het ons doel om je compleet te ontzorgen. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt klasse, rust en warmte uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Guigoven jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar realisaties. Wij konden onze stempel drukken op diverse projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we compleet overnemen. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Guigoofse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Guigoofse project

Droom je van een verzorgd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Okyo helpt je er graag mee. Jouw project in Guigoven wordt helemaal uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke interieurdesigner. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een nauwgezet tijdsschema. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Op die manier staan we in voor een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Iedere interieurontwerper streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte totaal afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een huis en publieke ruimte. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Guigoven te laten fonkelen. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft jouw onderneming of woonst behoefte aan een nieuw, fris interieur? Kom dan zeker eens bij ons langs. We luisteren naar je vereisten en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Guigoven over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!