Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of woning in Gutschoven is het ons doel om je volledig te ontzorgen. Hoe precies? Door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, warmte en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Gutschoven jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Een goede interieurarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Dat is ook bij ons het geval. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. Het gebruik van duurzame materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een woning of publieke ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Gutschoven laten schitteren.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar realisaties. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan uiteenlopende projecten. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we compleet opknappen. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Gutschovense bouwproject?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Gutschovense project

Wil je graag een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toegekend die jouw project in Gutschoven volledig ontwikkelt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een strikt tijdsschema. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Op die manier staan we in voor een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan jouw onderneming of woning een nieuw, fris interieur gebruiken? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. Aan de hand van jouw vereisten stellen we een concreet plan op. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Gutschoven overlaten aan onze interieurarchitecten.