Okyo staat voor klassewerk. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of huis in Haaltert ontzorgen we je volledig. Hoe we dat doen? Door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details stellen we een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat is een baken van rust, klasse en warmte. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Haaltert jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

High-end interieur voor jouw Haaltertse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Okyo helpt je er graag mee. We wijzen je een persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Haaltert helemaal ontwikkelt en opvolgt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. Of het nu gaat om mogelijke complicaties of nieuwe evoluties: we houden je telkens op de hoogte. Op die manier garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Iedere interieurarchitect streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Dat is ook bij ons het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. We benadrukken het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde vormgeving. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte totaal afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en openbare ruimte. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Haaltert te laten schitteren.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. We werkten mee aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze realisaties, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Haaltertse bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan jouw zaak of woonst een nieuw, fris interieur gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. We luisteren naar je wensen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Haaltert om tot een prachtig resultaat.