Okyo staat voor klassewerk. Als interieurarchitect van jouw woonst of zaak in Haasrode nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, rust en warmte uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Haasrode jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar verwezenlijkingen. Wij konden onze stempel drukken op verschillende projecten over heel Vlaanderen. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugzien op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Haasroodse bouwproject?

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Iedere interieurdesigner streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van degelijke materialen en gedetailleerde afwerkingen. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte totaal afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een woonst of openbare ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Haasrode te laten schitteren.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Haasroodse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. Jouw hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect werkt je project in Haasrode uit en volgt alles op de voet. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een streng tijdsschema. De communicatie laten we telkens transparant verlopen. Of het nu gaat om eventuele problemen of nieuwe evoluties: we houden je telkens op de hoogte. Zo kunnen we een vlotte samenwerking garanderen met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft het interieur van jouw onderneming of woning nood aan vernieuwing? Deel je ideeën dan zeker met ons. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Haasrode om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.