Okyo staat voor klassewerk. Als interieurontwerper van jouw onderneming of woonst in Hallaar is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurdesign compleet aan onze vakspecialisten over te laten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Hallaar jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Als interieurontwerper bouw je een eigen, unieke stijl uit. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde afwerking. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of huis, Okyo haalt het onderste uit de kan. De binnenhuisarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Hallaar te laten schitteren.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Hallaarse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Je krijgt een persoonlijke interieurdesigner toegewezen die jouw project in Hallaar compleet opvolgt en uitwerkt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en eventuele moeilijkheden. Je kan rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar verwezenlijkingen. Wij konden al meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Op al onze verwezenlijkingen blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook helemaal renoreveren. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Hallaarse bouwproject? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan jouw zaak of woning een nieuw, fris interieur gebruiken? Kom dan zeker eens bij ons langs. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je wensen voldoet. Je kan je bouwproject in Hallaar gegarandeerd overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!