Bij Okyo gaan we niet voor minder dan perfectie. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of woning in Ham nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze professionals. Zij stellen een plan op dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, klasse en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Ham jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Architectenbureau Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. We werkten mee aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we helemaal opknappen. Foto’s van de resultaten? Die zie je terug op deze pagina. Al zin om jouw Hamse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Hamse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan is Okyo the place to be. Je krijgt van ons een persoonlijke interieurarchitect toegewezen die jouw project in Ham volledig opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of eventuele moeilijkheden. Op die manier staan we in voor een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook voor ons geldt die bewering. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde afwerking. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een openbare ruimte of huis. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Ham te laten fonkelen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft het interieur van jouw zaak of woonst behoefte aan vernieuwing? Kom dan zeker eens bij ons langs. We luisteren naar je eisen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Je kan je bouwproject in Ham gegarandeerd overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!