Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als interieurontwerper van jouw woonst of zaak in Hamme nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurplaatje volledig aan onze vakspecialisten over te laten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details stellen we een plan op dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. We maken daarbij gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Hamme jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Iedere binnenhuisarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. Het gebruik van duurzame materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en publieke ruimte. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Hamme laten fonkelen.

High-end interieur voor jouw Hamse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo the place to be. Jouw project in Hamme wordt volledig uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke binnenhuisarchitect. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. We houden je op de hoogte van alle evoluties en eventuele complicaties. Zo kunnen we een aangename samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar realisaties. Wij konden onze stempel drukken op diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze realisaties, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Al zin om jouw Hamse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Wil je het interieur van jouw woonst of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. We luisteren naar je vereisten en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Hamme over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!