Bij Okyo streven we perfectie na. Als binnenhuisarchitect van jouw huis of onderneming in Harelbeke ontzorgen we je totaal. Hoe precies? Door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, warmte en finesse uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Harelbeke jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Als interieurontwerper probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. Het gebruik van duurzame materialen en verfijnde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een huis of openbare ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten fonkelen van je bouwproject in Harelbeke.

High-end interieur voor jouw Harelbeekse project

Is een verfijnd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan moet je bij Okyo zijn. We wijzen je een persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Harelbeke volledig opvolgt en ontwikkelt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder verloopt de communicatie steeds op transparante wijze. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en potentiële problemen. Je mag zeker zijn van een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. Wij konden onze stempel drukken op verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we totaal verbouwen. Foto’s van de eindresultaten zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Harelbeekse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw zaak of woning wat vernieuwing gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. Aan de hand van jouw vereisten stellen we een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Harelbeke om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.