Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurdesigner van jouw zaak of woning in Hechtel-Eksel ontnemen we al je zorgen. We doen dat door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Hechtel-Eksel jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Hechtel-Ekselse project

Droom je van een verfijnd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Je krijgt van ons een persoonlijke interieurdesigner toegekend die jouw project in Hechtel-Eksel compleet opvolgt en uitwerkt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. De communicatie laten we telkens helder verlopen. We houden je op de hoogte van alle evoluties en mogelijke moeilijkheden. Zo garanderen we een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. We werkten mee aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de eindresultaten vind je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Hechtel-Ekselse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. We benadrukken het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde afwerking. We stemmen iedere ruimte volledig af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een publieke ruimte of huis. De binnenhuisarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Hechtel-Eksel te laten stralen. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft het interieur van jouw onderneming of woonst behoefte aan vernieuwing? Laat dan zeker van je horen. We luisteren naar je wensen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Hechtel-Eksel over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!