Bij Okyo gaan we niet voor minder dan perfectie. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of woning in Heers nemen we al je zorgen weg. We doen dat door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat is een baken van rust, finesse en warmte. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Heers jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Als interieurontwerper bouw je een eigen, unieke stijl uit. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. We benadrukken het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde vormgeving. We stemmen iedere ruimte totaal af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en publieke ruimte. Jouw bouwproject in Heers laten schitteren is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

High-end interieur voor jouw Heerse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. We wijzen je een persoonlijke binnenhuisarchitect toe die jouw project in Heers compleet opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. De communicatie laten we altijd transparant verlopen. Of het nu gaat om potentiële problemen of nieuwe evoluties: we houden je telkens op de hoogte. Je mag zeker zijn van een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo blikt met veel trots terug op haar realisaties. Wij konden al meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Al zin om jouw Heerse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of huis wat opfrissing gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je wensen voldoet. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Heers overlaten aan onze interieurarchitecten.