Okyo staat voor klassewerk. Als interieurontwerper van jouw woonst of onderneming in Heist ontzorgen we je volledig. Dat doen we door het interieurplaatje volledig aan onze professionals over te laten. We ontwerpen een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. We maken daarbij gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Heist jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar realisaties. Wij konden onze stempel drukken op diverse projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we totaal overnemen. Foto’s van de eindresultaten vind je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Heistse bouwproject?

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Als interieurontwerper probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. Het gebruik van duurzame materialen en verfijnde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. We zorgen er verder voor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en openbare ruimte. De interieurdesigner waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Heist te laten stralen.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Heistse project

Wil je graag een verfijnd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Okyo helpt je er graag mee. Je krijgt een persoonlijke interieurarchitect toegewezen die jouw project in Heist volledig ontwikkelt en opvolgt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. De communicatie laten we steeds transparant verlopen. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of mogelijke problemen. Zo kan je rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft het interieur van jouw onderneming of huis nood aan vernieuwing? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. Aan de hand van jouw wensen stellen we een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo maken zonder twijfel wat moois van je bouwproject in Heist!