Bij Okyo streven we perfectie na. Als binnenhuisarchitect van jouw onderneming of huis in Hekelgem ontnemen we al je zorgen. We doen dat door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. Zij stellen een plan op dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. We maken daarbij gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, warmte en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Hekelgem jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar verwezenlijkingen met trots. Wij konden al meewerken aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar uitblinkers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de resultaten kan je terugzien op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Hekelgemse bouwproject?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Hekelgemse project

Is een smaakvol, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurarchitect toegekend die jouw project in Hekelgem volledig opvolgt en ontwikkelt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. We houden je op de hoogte van alle evoluties en potentiële problemen. Je mag zeker zijn van een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Een goede binnenhuisarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van duurzame materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte compleet afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een publieke ruimte of een huis. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Hekelgem laten stralen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Wil je het interieur van jouw woning of zaak graag een opknapbeurt bezorgen? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Laat je bouwproject in Hekelgem over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!