Bij Okyo gaan we niet voor minder dan perfectie. Als interieurdesigner van jouw huis of onderneming in Heldergem nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurontwerp helemaal aan onze professionals over te laten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Heldergem jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Heldergemse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. We wijzen je een persoonlijke interieurarchitect toe die jouw project in Heldergem totaal uitwerkt en opvolgt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We houden je op de hoogte van alle evoluties en eventuele problemen. Je kan rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere interieurontwerper bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. Het gebruik van degelijke materialen en verfijnde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. We stemmen iedere ruimte compleet af op degene die erin moet verblijven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een publieke ruimte of woonst. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Heldergem laten stralen.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia compleet opknappen. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Heldergemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Wil je het interieur van jouw huis of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Kom dan zeker eens bij ons langs. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Heldergem over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!