Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurontwerper van jouw woning of zaak in Hemiksem is het ons doel om je volledig te ontzorgen. Dat doen we door het interieurplaatje helemaal aan onze professionals over te laten. Zij stellen een plan op dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat is een baken van rust, klasse en warmte. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Hemiksem jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

High-end interieur voor jouw Hemiksemse project

Droom je van een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toe die jouw project in Hemiksem totaal opvolgt en uitwerkt. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. Of het nu gaat om potentiële problemen of nieuwe evoluties: we houden je altijd op de hoogte. Zo garanderen we een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Als binnenhuisarchitect probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. We leggen de nadruk op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde vormgeving. We stemmen iedere ruimte helemaal af op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een publieke ruimte of woning, Okyo haalt het onderste uit de kan. Jouw bouwproject in Hemiksem laten fonkelen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan diverse projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia volledig renoveren. Foto’s van de resultaten kan je terugvinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Hemiksemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Wil je het interieur van jouw huis of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Kom dan zeker eens bij ons langs. Aan de hand van jouw eisen stellen we een concreet plan op. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Hemiksem overlaten aan onze interieurarchitecten.