Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurdesigner van jouw huis of zaak in Herderen nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, finesse en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Herderen jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

High-end interieur voor jouw Herderense project

Droom je van een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Jouw hoogst-persoonlijke interieurarchitect werkt je project in Herderen uit en volgt alles op de voet. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Zo kan je rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. We werkten mee aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de eindresultaten zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Herderense bouwproject?

Een persoonlijke, warme stijl

Iedere interieurdesigner streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. Elke ruimte wordt totaal afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en publieke ruimte. De interieurdesigner waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Herderen te laten stralen. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of woning een upgrade gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je wensen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Herderen om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.