Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurdesigner van jouw onderneming of huis in Herfelingen ontzorgen we je compleet. Dat doen we door het interieurplaatje helemaal over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. We maken daarbij gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Herfelingen jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Iedere interieurontwerper bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde vormgeving. Elke ruimte wordt totaal afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of woonst, Okyo haalt het onderste uit de kan. De binnenhuisarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Herfelingen te laten schitteren.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Haar verwezenlijkingen draagt Okyo met veel trots. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan diverse projecten. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig overnemen. Foto’s van de eindresultaten vind je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Herfelingse bouwproject?

High-end interieur voor jouw Herfelingse project

Wil je graag een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toe die jouw project in Herfelingen volledig uitwerkt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en eventuele moeilijkheden. Op die manier staan we in voor een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of woonst wat vernieuwing gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je wensen voldoet. Je kan je bouwproject in Herfelingen gegarandeerd overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!