Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurontwerper van jouw onderneming of woning in Herk-de-Stad ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het interieurplaatje volledig over te laten aan onze professionals. Met aandacht voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, warmte en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Herk-de-Stad jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Herkse project

Droom je van een verzorgd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toe die jouw project in Herk-de-Stad compleet ontwikkelt en opvolgt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. De communicatie laten we telkens transparant verlopen. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of mogelijke complicaties. Zo kunnen we een aangename samenwerking garanderen met een feilloos interieur als resultaat.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan verschillende projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Al zin om jouw Herkse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Iedere interieurarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook voor ons geldt die bewering. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. We leggen de nadruk op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde afwerking. We zorgen er verder voor dat elke ruimte compleet afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een publieke ruimte of woonst, Okyo haalt het onderste uit de kan. De interieurdesigner waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Herk-de-Stad te laten stralen. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft jouw onderneming of huis behoefte aan een nieuw, fris interieur? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Herk-de-Stad over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!