Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurdesigner van jouw onderneming of huis in Herstappe ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het interieurplaatje volledig over te laten aan onze professionals. We ontwerpen – met toewijding voor de kleinste details – een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat is een baken van rust, finesse en warmte. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Herstappe jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Herstapse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo the place to be. Je krijgt van ons een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toegekend die jouw project in Herstappe helemaal opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een streng tijdsschema. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en eventuele problemen. Je kan rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere interieurarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. Het gebruik van duurzame materialen en verfijnde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte wordt helemaal afgestemd op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een publieke ruimte of woning, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten schitteren van je bouwproject in Herstappe.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Haar realisaties draagt Okyo met veel trots. Wij konden onze stempel drukken op diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia volledig verbouwen. Foto’s van de eindresultaten zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Herstapse bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft jouw zaak of woonst behoefte aan een nieuw, fris interieur? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. Aan de hand van jouw eisen stellen we een concreet plan op. Je kan je bouwproject in Herstappe hoe dan ook overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!