Bij Okyo streven we perfectie na. Als binnenhuisarchitect van jouw woning of onderneming in Heule ontzorgen we je volledig. Hoe precies? Door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details stellen we een plan op dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, warmte en klasse uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Heule jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

High-end interieur voor jouw Heulse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Je krijgt van ons een persoonlijke binnenhuisarchitect toegewezen die jouw project in Heule volledig opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. De communicatie laten we altijd transparant verlopen. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of potentiële moeilijkheden. Zo garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo is trots op haar realisaties. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan diverse projecten. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar hoogvliegers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook totaal renoreveren. Foto’s van de eindresultaten zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Heulse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Een goede interieurarchitect streeft een compleet unieke stijl na. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We focussen ons op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of woning, Okyo haalt het onderste uit de kan. Jouw bouwproject in Heule laten stralen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw zaak of huis wat vernieuwing gebruiken? Kom dan zeker eens bij ons langs. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Je kan je bouwproject in Heule hoe dan ook overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!