Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw onderneming of huis in Heusden-Zolder is het ons doel om je helemaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurdesign compleet aan onze vakspecialisten over te laten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Heusden-Zolder jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. We werkten mee aan diverse projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar hoogvliegers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Heusden-Zolderse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Een persoonlijke, warme stijl

Als interieurdesigner probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde afwerking. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: een openbare ruimte of huis. Jouw bouwproject in Heusden-Zolder laten stralen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

High-end interieur voor jouw Heusden-Zolderse project

Wil je graag een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. We wijzen je een persoonlijke binnenhuisarchitect toe die jouw project in Heusden-Zolder volledig opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een nauwgezet tijdsschema. De communicatie laten we altijd helder verlopen. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en potentiële moeilijkheden. Je mag zeker zijn van een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Wil je het interieur van jouw woonst of zaak graag een opknapbeurt bezorgen? Laat dan zeker van je horen. Aan de hand van jouw eisen stellen we een concreet plan op. Laat je bouwproject in Heusden-Zolder over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!