Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als binnenhuisarchitect van jouw onderneming of woning in Heverlee ontnemen we al je zorgen. We doen dat door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details stellen we een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. We maken daarbij gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, warmte en klasse uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Heverlee jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Een kwalitatieve interieurarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Ook voor ons geldt die bewering. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde vormgeving. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een woonst of publieke ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Heverlee te laten fonkelen.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Heverleese project

Wil je graag een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. Jouw persoonlijke interieurontwerper werkt je project in Heverlee uit en volgt alles op de voet. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. Of het nu gaat om mogelijke complicaties of nieuwe evoluties: we houden je telkens op de hoogte. Op die manier garanderen we een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar verwezenlijkingen. Wij konden al meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook totaal renoreveren. Foto’s van de resultaten kan je terugvinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Heverleese bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft jouw onderneming of woonst nood aan een nieuw, fris interieur? Kom dan zeker eens bij ons langs. We luisteren naar je eisen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Je kan je bouwproject in Heverlee hoe dan ook overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!