Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of woning in Hingene is het ons doel om je helemaal te ontzorgen. Hoe precies? Door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Hingene jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Architectenbureau Okyo is trots op haar realisaties. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze realisaties, maar er zijn wel enkele hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we helemaal overnemen. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Hingese bouwproject?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Hingese project

Droom je van een verzorgd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toegewezen die jouw project in Hingene compleet ontwikkelt en opvolgt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Op die manier staan we in voor een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Een persoonlijke, warme stijl

Als interieurontwerper probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van degelijke materialen en gedetailleerde afwerkingen. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en openbare ruimte. De binnenhuisarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Hingene te laten schitteren. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft jouw onderneming of woonst behoefte aan een nieuw, fris interieur? Deel je ideeën dan zeker met ons. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Hingene om tot een prachtig resultaat.