Okyo staat voor klassewerk. Als binnenhuisarchitect van jouw woonst of onderneming in Hoeilaart is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met aandacht voor de kleinste details – een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, rust en klasse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Hoeilaart jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Als binnenhuisarchitect probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde vormgeving. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte helemaal afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: huis of openbare ruimte. Jouw bouwproject in Hoeilaart laten schitteren is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

High-end interieur voor jouw Hoeilaartse project

Droom je van een smaakvol en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Okyo helpt je er graag mee. Je krijgt een persoonlijke interieurdesigner toegewezen die jouw project in Hoeilaart helemaal opvolgt en ontwikkelt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. Je blijft steeds op de hoogte van alle evoluties en potentiële moeilijkheden. Zo kan je rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. We werkten mee aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de eindresultaten? Die zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Hoeilaartse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw zaak of woonst een upgrade gebruiken? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. Aan de hand van jouw eisen stellen we een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Hoeilaart om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.