Okyo staat voor klassewerk. Als interieurontwerper van jouw onderneming of woning in Hofstade nemen we al je zorgen weg. Hoe precies? Door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details stellen we een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, finesse en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Hofstade jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. Wij konden onze stempel drukken op uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar uitblinkers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia volledig renoveren. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Hofstaadse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Hofstaadse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurarchitect toegekend die jouw project in Hofstade helemaal opvolgt en ontwikkelt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. De communicatie laten we altijd helder verlopen. Of het nu gaat om potentiële moeilijkheden of nieuwe evoluties: we houden je telkens op de hoogte. Op die manier staan we in voor een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. Elke ruimte wordt compleet afgestemd op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een woonst of publieke ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Hofstade te laten stralen. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of woonst een upgrade gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je eisen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Hofstade om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.