Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurarchitect van jouw onderneming of woonst in Holsbeek is het ons doel om je compleet te ontzorgen. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, rust en klasse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Holsbeek jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan verschillende projecten. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten? Die zie je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Holsbeekse bouwproject?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Holsbeekse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Jouw project in Holsbeek wordt compleet uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke interieurdesigner. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. De communicatie laten we altijd helder verlopen. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en potentiële moeilijkheden. Je kan rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Een persoonlijke, warme stijl

Een goede interieurarchitect streeft een geheel unieke stijl na. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde vormgeving. We zorgen er verder voor dat elke ruimte totaal afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een openbare ruimte of woning. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Holsbeek te laten fonkelen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft jouw onderneming of woning behoefte aan een nieuw, fris interieur? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Laat je bouwproject in Holsbeek over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!