Bij Okyo gaan we niet voor minder dan perfectie. Als interieurarchitect van jouw woning of onderneming in Hoogstade nemen we al je zorgen weg. Hoe we dat doen? Door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met aandacht voor de kleinste details – een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, rust en warmte uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Hoogstade jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een sterke binnenhuisarchitect streeft een compleet unieke stijl na. Dat geldt ook voor ons. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. We focussen ons op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde vormgeving. We zorgen er verder voor dat elke ruimte helemaal afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een woning of openbare ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten fonkelen van je bouwproject in Hoogstade.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar realisaties. Wij konden onze stempel drukken op diverse projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook volledig renoreveren. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Hoogstaadse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

High-end interieur voor jouw Hoogstaadse project

Droom je van een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. We wijzen je een persoonlijke binnenhuisarchitect toe die jouw project in Hoogstade compleet opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een streng tijdsschema. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of potentiële complicaties. Op die manier staan we in voor een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft jouw zaak of woning nood aan een nieuw, fris interieur? Laat dan zeker van je horen. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Hoogstade over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!