Okyo staat voor klassewerk. Als interieurontwerper van jouw zaak of woonst in Hoogstraten ontzorgen we je compleet. Dat doen we door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, rust en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Hoogstraten jarenlang van een uniek interieur met stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar verwezenlijkingen met trots. We werkten mee aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar uitblinkers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook compleet renoreveren. Foto’s van de resultaten? Die zie je terug op deze pagina. Al zin om jouw Hoogstraatse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere interieurarchitect streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Ook voor ons geldt die bewering. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde vormgeving. We zorgen er verder voor dat elke ruimte compleet afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woonst en openbare ruimte. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Hoogstraten te laten schitteren.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Hoogstraatse project

Wil je graag een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Okyo helpt je er graag mee. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Hoogstraten helemaal ontwikkelt en opvolgt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. De communicatie laten we steeds transparant verlopen. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Zo kunnen we een aangename samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of woonst een upgrade gebruiken? Kom dan zeker eens bij ons langs. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. De interieurarchitecten van Okyo maken hoe dan ook wat moois van je bouwproject in Hoogstraten!