Okyo staat voor klassewerk. Als interieurontwerper van jouw zaak of woonst in Horebeke nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details stellen we een plan op dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, rust en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Horebeke jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Horebeekse project

Droom je van een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Horebeke helemaal ontwikkelt en opvolgt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. Of het nu gaat om eventuele problemen of nieuwe evoluties: we houden je altijd op de hoogte. Zo kunnen we een spontane samenwerking garanderen met een feilloos interieur als resultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan uiteenlopende projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Horebeekse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een goede interieurontwerper streeft een compleet unieke stijl na. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde afwerking. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een huis of openbare ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Horebeke te laten fonkelen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of huis een upgrade gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Horebeke om tot een prachtig eindresultaat.