Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als interieurontwerper van jouw huis of onderneming in Houtem nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurontwerp compleet over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details stellen we een plan op dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, warmte en klasse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Houtem jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Iedere interieurontwerper bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde vormgeving. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: huis of openbare ruimte. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Houtem te laten stralen.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Houtemse project

Droom je van een verfijnd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Okyo helpt je er graag mee. Jouw hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect werkt je project in Houtem uit en volgt alles op de voet. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder verloopt de communicatie altijd op transparante wijze. Of het nu gaat om potentiële problemen of nieuwe evoluties: we houden je telkens op de hoogte. Op die manier garanderen we een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Haar realisaties draagt Okyo met veel trots. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan diverse projecten. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we totaal overnemen. Foto’s van de eindresultaten kan je terugzien op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Houtemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw onderneming of huis wat vernieuwing gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. De interieurarchitecten van Okyo maken gegarandeerd wat moois van je bouwproject in Houtem!