Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurarchitect van jouw onderneming of huis in Houthalen-Helchteren is het ons doel om je compleet te ontzorgen. Hoe precies? Door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. Zij stellen een plan op dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, klasse en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Houthalen-Helchteren jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Als interieurarchitect probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. Het gebruik van degelijke materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte compleet afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een publieke ruimte of een woonst. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Houthalen-Helchteren te laten stralen.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. Wij konden onze stempel drukken op diverse projecten over heel Vlaanderen. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Op al onze verwezenlijkingen blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig overnemen. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Houthalen-Helchterse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Houthalen-Helchterse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan is Okyo the place to be. Jouw project in Houthalen-Helchteren wordt totaal uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een strikt tijdsschema. De communicatie laten we altijd transparant verlopen. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Zo garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of woning wat opfrissing gebruiken? Laat dan zeker van je horen. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Houthalen-Helchteren om tot een prachtig eindresultaat.