Bij Okyo gaan we niet voor minder dan perfectie. Als interieurontwerper van jouw onderneming of huis in Huise ontnemen we al je zorgen. We doen dat door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, rust en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Huise jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Huisese project

Wil je graag een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo the place to be. Jouw project in Huise wordt totaal uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke interieurontwerper. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. Of het nu gaat om mogelijke complicaties of nieuwe evoluties: we houden je altijd op de hoogte. Zo kunnen we een vlotte samenwerking garanderen met een feilloos interieur als resultaat.

Een persoonlijke, warme stijl

Een sterke binnenhuisarchitect streeft een compleet unieke stijl na. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. We leggen de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: woning of openbare ruimte. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Huise laten schitteren.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten vind je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Huisese bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of woning een upgrade gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Laat je bouwproject in Huise over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!