Okyo staat voor klassewerk. Als interieurontwerper van jouw huis of onderneming in Huldenberg ontzorgen we je totaal. Dat doen we door het interieurdesign totaal over te laten aan onze vakspecialisten. Zij stellen een plan op dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Huldenberg jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde afwerking. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een publieke ruimte of huis. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten stralen van je bouwproject in Huldenberg.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Op al onze realisaties blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we totaal renoveren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugzien op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Huldenbergse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Huldenbergse project

Is een verfijnd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan moet je bij Okyo zijn. Jouw project in Huldenberg wordt helemaal uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke binnenhuisarchitect. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder verloopt de communicatie telkens op transparante wijze. Je blijft steeds op de hoogte van alle evoluties en potentiële complicaties. Je mag zeker zijn van een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan jouw onderneming of huis een nieuw, fris interieur gebruiken? Kom dan zeker eens bij ons langs. We luisteren naar je vereisten en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Huldenberg om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.