Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurontwerper van jouw onderneming of woning in Hulshout ontzorgen we je helemaal. Dat doen we door het interieurdesign volledig aan onze vakspecialisten over te laten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details stellen we een plan op dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat is een baken van rust, finesse en warmte. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Hulshout jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar realisaties. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia helemaal renoveren. Foto’s van de eindresultaten zie je terug op deze pagina. Al zin om jouw Hulshoutse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Hulshoutse project

Droom je van een verfijnd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Je krijgt van ons een persoonlijke interieurarchitect toegewezen die jouw project in Hulshout compleet opvolgt en ontwikkelt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. Of het nu gaat om eventuele problemen of nieuwe evoluties: we houden je altijd op de hoogte. Je kan rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Iedere binnenhuisarchitect streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. We zorgen er verder voor dat elke ruimte helemaal afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een publieke ruimte of huis. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Hulshout te laten schitteren. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw zaak of woning wat opfrissing gebruiken? Laat dan zeker van je horen. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Je kan je bouwproject in Hulshout zonder twijfel overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!