Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurdesigner van jouw onderneming of woonst in Ingelmunster ontzorgen we je totaal. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat is een baken van rust, klasse en warmte. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Ingelmunster jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Iedere binnenhuisarchitect streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. We focussen ons op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde vormgeving. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte helemaal afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: woonst of publieke ruimte. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Ingelmunster te laten stralen.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar verwezenlijkingen met trots. Wij konden al meewerken aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten vind je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Ingelmunsterse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Ingelmunsterse project

Droom je van een verfijnd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. Jouw project in Ingelmunster wordt compleet uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke interieurdesigner. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. De communicatie laten we altijd helder verlopen. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en eventuele problemen. Zo garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft jouw zaak of woning nood aan een nieuw, fris interieur? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Aan de hand van jouw wensen stellen we een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo maken gegarandeerd wat moois van je bouwproject in Ingelmunster!