Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als interieurontwerper van jouw woonst of onderneming in Itegem is het ons doel om je volledig te ontzorgen. Dat doen we door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt finesse, rust en warmte uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Itegem jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Itegemse project

Wil je graag een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Okyo helpt je er graag mee. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Itegem volledig opvolgt en uitwerkt. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of mogelijke complicaties. Zo kunnen we een aangename samenwerking garanderen met een feilloos interieur als resultaat.

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Als binnenhuisarchitect probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook voor ons geldt die bewering. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. We leggen de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een huis en publieke ruimte. Jouw bouwproject in Itegem laten stralen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar realisaties. Wij konden onze stempel drukken op verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook compleet renoreveren. Foto’s van de resultaten vind je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Itegemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft jouw onderneming of huis nood aan een nieuw, fris interieur? Laat dan zeker van je horen. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Itegem overlaten aan onze interieurarchitecten.