Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurontwerper van jouw zaak of woning in Izenberge nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt klasse, rust en warmte uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Izenberge jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan diverse projecten. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze realisaties, maar er zijn wel enkele hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de resultaten? Die zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Izenbergse bouwproject?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Izenbergse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo the place to be. Je krijgt van ons een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toegewezen die jouw project in Izenberge volledig opvolgt en ontwikkelt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. We houden je op de hoogte van alle evoluties en potentiële complicaties. Zo kunnen we een aangename samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Als binnenhuisarchitect probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde afwerking. We zorgen er verder voor dat elke ruimte compleet afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een openbare ruimte of een woning. De interieurarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Izenberge te laten stralen. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw zaak of huis wat opfrissing gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We luisteren naar je eisen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Izenberge over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!