Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurontwerper van jouw onderneming of woning in Kaaskerke ontzorgen we je compleet. We doen dat door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. Zij stellen een plan op dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, rust en warmte uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Kaaskerke jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Kaaskerkse project

Is een smaakvol, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan moet je bij Okyo zijn. Jouw project in Kaaskerke wordt compleet uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke interieurdesigner. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. We houden je op de hoogte van alle evoluties en potentiële problemen. Zo kunnen we een vlotte samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Als interieurontwerper probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. Het gebruik van duurzame materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een woning of openbare ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Kaaskerke laten fonkelen.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo blikt met veel trots terug op haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan diverse projecten. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar hoogvliegers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de resultaten kan je terugvinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Kaaskerkse bouwproject? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan jouw onderneming of woonst een nieuw, fris interieur gebruiken? Laat dan zeker van je horen. Aan de hand van jouw wensen stellen we een concreet plan op. Je kan je bouwproject in Kaaskerke gegarandeerd overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!