Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurarchitect van jouw zaak of woning in Kaggevinne is het ons doel om je compleet te ontzorgen. Hoe precies? Door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. We ontwerpen – met aandacht voor de kleinste details – een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat is een baken van rust, klasse en warmte. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Kaggevinne jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Iedere binnenhuisarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Dat geldt ook voor ons. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde vormgeving. We stemmen iedere ruimte compleet af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: een publieke ruimte of woonst. Jouw bouwproject in Kaggevinne laten fonkelen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Op al onze verwezenlijkingen blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten? Die zie je terug op deze pagina. Al zin om jouw Kaggevinse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Kaggevinse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Jouw project in Kaggevinne wordt compleet uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke binnenhuisarchitect. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en eventuele complicaties. Zo garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of woonst een upgrade gebruiken? Kom dan zeker eens bij ons langs. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Kaggevinne overlaten aan onze interieurarchitecten.