Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als interieurdesigner van jouw onderneming of woonst in Kapelle-op-den-Bos nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, rust en klasse uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Kapelle-op-den-Bos jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Als interieurdesigner bouw je een eigen, unieke stijl uit. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet verblijven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een publieke ruimte of huis. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Kapelle-op-den-Bos te laten fonkelen.

High-end interieur voor jouw Kapelse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Okyo helpt je er graag mee. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Kapelle-op-den-Bos volledig uitwerkt en opvolgt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en potentiële problemen. Zo kunnen we een spontane samenwerking garanderen met een feilloos interieur als resultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Haar verwezenlijkingen draagt Okyo met veel trots. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan diverse projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten? Die zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Kapelse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw onderneming of woning een upgrade gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. De interieurarchitecten van Okyo maken hoe dan ook wat moois van je bouwproject in Kapelle-op-den-Bos!