Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurarchitect van jouw onderneming of woonst in Kapellen Glabbeek ontzorgen we je helemaal. We doen dat door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. We ontwerpen – met toewijding voor de kleinste details – een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Kapellen Glabbeek jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar verwezenlijkingen met trots. We werkten mee aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze realisaties, maar er zijn wel enkele hoogvliegers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Kapelse bouwproject?

High-end interieur voor jouw Kapelse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Okyo helpt je er graag mee. We wijzen je een hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect toe die jouw project in Kapellen Glabbeek compleet opvolgt en ontwikkelt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of potentiële moeilijkheden: we houden je steeds op de hoogte. Op die manier staan we in voor een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een goede interieurontwerper creëert zijn of haar unieke stijl. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde afwerking. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een publieke ruimte of huis. De interieurdesigner waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Kapellen Glabbeek te laten stralen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft het interieur van jouw onderneming of woning behoefte aan vernieuwing? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je wensen voldoet. Je kan je bouwproject in Kapellen Glabbeek zonder twijfel overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!