Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw woning of onderneming in Kapellen is het ons doel om je totaal te ontzorgen. We doen dat door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met aandacht voor de kleinste details – een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Kapellen jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Kapelse project

Is een verzorgd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Okyo helpt je er graag mee. Jouw hoogst-persoonlijke interieurarchitect werkt je project in Kapellen uit en volgt alles op de voet. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een nauwgezet tijdsschema. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en mogelijke complicaties. Zo kunnen we een spontane samenwerking garanderen met een feilloos interieur als resultaat.

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Iedere interieurontwerper bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van duurzame materialen en gedetailleerde afwerkingen. We zorgen er verder voor dat elke ruimte compleet afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een huis en openbare ruimte. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Kapellen laten fonkelen.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. We werkten mee aan diverse projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de resultaten kan je terugzien op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Kapelse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw onderneming of woning wat opfrissing gebruiken? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo maken hoe dan ook wat moois van je bouwproject in Kapellen!