Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als interieurontwerper van jouw onderneming of huis in Kaster ontnemen we al je zorgen. We doen dat door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. Zij stellen een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. We maken daarbij gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, finesse en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Kaster jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

High-end interieur voor jouw Kasterse project

Droom je van een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Jouw project in Kaster wordt volledig uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of eventuele moeilijkheden. Zo garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan diverse projecten. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Op al onze realisaties blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de resultaten kan je terugzien op deze pagina. Al zin om jouw Kasterse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Een sterke binnenhuisarchitect streeft een geheel unieke stijl na. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde vormgeving. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte helemaal afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een publieke ruimte of woonst. De interieurdesigner waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Kaster te laten schitteren. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of woonst wat opfrissing gebruiken? Laat dan zeker van je horen. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je eisen voldoet. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Kaster overlaten aan onze interieurarchitecten.